14
Джуан Фалун

Ли Хонгджъ

Това е Законът на Космоса и представя по цялостен и практичен за съвременния човек начин как да бъде по-добър човек, как да се самоусъвършенства, да постигне просветление за душата и тялото и по този начин да се асимилира с най-висшата характеристика на Вселената: Истина, Доброта, Търпение! Както се казва за практиката Фалун Дафа, чиято философия е представена в книгата "Джуан Фалун", тя е стълба към Небето.

Предложил: Кремена Огнянова Георгиева


През 2005г., след като бях прочела Фалун Гонг, въвеждащият текст към китайската практика за самоусъвършенстване Фалун Дафа, обикалях книжния пазар на площад Славейков и книжарниците, които бяха специализирани в продажбата на духовна литература в търсене на основната философия - Джуан Фалун. Но не я намирах. Днес книгата може да бъде намерена в цялата страна и да стане част и от твоя живот, така както стана част от моя, и на още 100 милиона души в над 114 страни по света.

Предложил: Милена Василева Атанасова


Разкрива вечните въпроси за смисъла на живота и учи хората да са по-добри.

Предложил: Ивайло Павлов Ангелов


Това е Книгата! Не само, че разкрива общия закон на цялата Вселената - Истинност, Доброта, Търпение - а и прави възможно всеки да се подобрява чрез него!

Предложил: Мартин Петров Георгиев


 
Коментари
Ивайло Агелов
1
04.08.2014 23:23
Прекрасна книга, отоговаряща на въпросите, които вечно си задаваме за смисъла на живота. тя ми помогна да подобря съзнанието си, да извися мирогледа си, и несъмненое, да подобря здравето си.
Росица Йорданова
2
15.08.2014 12:45
Книгата, която с всеки един прочит ми разкрива все по-дълбоко предназначението на човешкия живот, смисъла и отговорността да си човешко същество. Джуан Фалун ме научи какво всъщност е здраве и как ефективно да го поддържам. Неща като стрес, напрежение имат все по-малко достъп до мен, защото книгата позволи на съзнанието ми да се отвори за една друга истина.
  коментирай
Финалисти

Представяме ви финалистите от изминалата седмица (13.10.2014 - 19.10.2014).

Маверик

Това не е роман или пък книга по бизнес и мениджмънт. Това е една от най-силните и вдъхновяващи авто...

Приказка за Стоедин

Освен че е увлекателна като сюжет, книгата е пълна с оригинални мисли и невероятно чувство за хумор....

Четирилогията: Железният светилник, Преспанските камбани, Илинден, Гласовете ви чувам

Много български роман. Обхваща голяма бурна епоха. Човешки отношения, национални и църковни борби, п...


Организатор
JobTiger.bg
Медийни партньори
Фондация Буквите Сиела Колибри Online Книжарница | Хермес БГ Книга Библио Библиотеката Списание Гранта Кафене.бг Уча се ProBook.bg New Trend