0
Библията

Изумителната книга от Бог, която можеш цял живот да четеш и да не спираш да откриваш и мъдрост, и любов, и насока. Чела съм много, но единствено Библията е имала силата да трансформира живота ми към добро, показвала ми е колко съм ценна и обичана и прекрасните неща, които Бог е приготвил за онези, които го търсят. Помагала ми е да простя на хора, които не заслужават; да помагам на бедни, които никога няма да ми върнат услугата; да разбирам кое е най-доброто. Благодарна съм, че тази книга съществува.

Предложил: Антония Димитрова Панайотова


Божието слово ми вдъхва увереност във всичко, което правя. Без него, животът на тази земя би бил абсолютно безсмислен за мен.

Предложил: Олег Димитров Константинов


В тази библиотека от книги писани през хилядолетията човек може да намери отговор на всичките си въпроси - от смисъла на живота до съвсем простички житейски правила. Убедена съм, че тази Книга на книгите може единствено да промени човешкия живот наистина - защото написаното в нея е "писмото на Бог" до хората и е истина. Видяла съм много променени животи, включително моя собствен.

Предложил: Марияна Донева Иванова


 
Коментари
Емилия Стефанова тодорова
1
04.08.2014 22:45
„Да говоря всички езици човешки и дори ангелски, щом любов нямам, ще бъда мед, що звънти, или кимвал, що звека. Да имам пророчески дар и да зная всички тайни, да имам пълно знание за всички неща и такава силна вяра, че да мога и планини да преместям, - щом любов нямам, нищо не съм. И да раздам всичкия си имот, да предам и тялото си на изгаряне, - щом любов нямам, нищо ме не ползува. Любовта е дълготърпелива, пълна с благост, любовта не завижда, любовта се не превъзнася, не се гордее, не безчинствува, не дири своето, не се сърди, зло не мисли, на неправда се не радва, а се радва на истина; всичко извинява, на всичко вярва, на всичко се надява, всичко претърпява.
  коментирай
Финалисти

Представяме ви финалистите от изминалата седмица (13.10.2014 - 19.10.2014).

Маверик

Това не е роман или пък книга по бизнес и мениджмънт. Това е една от най-силните и вдъхновяващи авто...

Приказка за Стоедин

Освен че е увлекателна като сюжет, книгата е пълна с оригинални мисли и невероятно чувство за хумор....

Четирилогията: Железният светилник, Преспанските камбани, Илинден, Гласовете ви чувам

Много български роман. Обхваща голяма бурна епоха. Човешки отношения, национални и църковни борби, п...


Организатор
JobTiger.bg
Медийни партньори
Фондация Буквите Сиела Колибри Online Книжарница | Хермес БГ Книга Библио Библиотеката Списание Гранта Кафене.бг Уча се ProBook.bg New Trend